bug report: ship not switching.

Discussion in 'Technical Issues' started by ΣŁĪŦΣ-Spatieman, Jul 1, 2020 at 6:44 AM.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Normly i use the hangar to switch ships and map zones.
    to be honest, i have a spectrum on 1-1 for doing the daily quests
    and a venom on 1-8 for the grinding and higher quests.

    But for this week i noticed when i switch ship, what also should switch map zone
    it does nothing.
    on 1-1 the base is in the left up corner
    and on 1-8 the base is on the left, middle.
    it stays on the 1-1 map, with the spectrum, but only switches the location where
    the base should be on 1-8, but does not switch the map and ship .
    is this a bug ?
     
  2. Mod-Rogue

    Mod-Rogue Moderator Team Darkorbit

    Hello ΣŁĪŦΣ-Spatieman

    We got some pretty heavy bugs and issue yesterday and today

    it might be part of the issue we all experience right

    The tech team is already on it , and working hard to fix it

    please be patience and wait for an announcement :)

    Thank you

    If you experience the same issue after the fix please write on forum again ^^

    Regards Rogue
     
  3. Mod-Rogue

    Mod-Rogue Moderator Team Darkorbit

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page